lunes, junio 18, 2007

Cap de setmana complert i variat

Be, a banda del triatló de Manresa, aquest cap de setmana ha estat bastant mogut i distret, hi ha hagut de tot.

El divendres al vespre, la Fira del Cava al Prat, amb amics del Prat i amics del poble d'en Jordi, la Grandella, bons personatges, la veritat no la vaig disfrutar tal com hauria d'haber estat, però el dissabte hi havia el triatló de Manresa i s'havia de fer bondat.


després vam anar a sopar al Cortijo, un restaurant del Prat, hhhhhuuuuummmmmm, quin entrecot de vedella que hem vaig fotre, jajaja, vaig recuperar totes les forces que havia perdut durant la setmana.

entre una cosa i l'altre m'en vaig anar cap a casa al voltant de les 2h de la matinada, tenia competició, be, la competició ja sabeu com va anar i després pitant cap a casa per preparar-me per anar a una festa sorpresa d'aniversari d'una amiga de la Raquel (aaaaaaaahhhhhhhh!!!!!!!!!!!, quin estrés, jejeje), vaig arribar a casa a les 20:00h i havíem d'estar a les 21:30h a Mataró, lo més macos possibles, uuuuuuyyyyyy que dificil que era això, no tenia temps suficient, però ho vaig intentar,
vam sortir pitant i vam arribar justíssim, només us dic que quasi no es festa sorpresa, vam entrar menys de 30 segons abans que la amfitriona, uuuufffffff. La discoteca es diu Baobab, és el nom pel que es coneix un arbre originari d'Àfrica i India, és impresionant, be, al que anavem, la festa va estar molt animada i va haber de tot, finalment vam plegar i vam anar cap a casa i a dormir a les 4:30h que el diumenge havia quedat amb en Julio a les 9:00h per correr 2h, mentre uns corriem,
altres dormien, jejeje.
que ho fa molt be, tot s'ha de dir, jajaja.

Per si no hi havia prou, va ser arribar de correr i dutxar-se i cap al Papiol, que ens batejaven a la Claudia!!!!!!!!!!!!!!!!! La filla de l'Edu i la Vero, us la presento.

després de tot, al final cap a casa a dinar i aquest cop si que va caure una migdiada de campionat, ooooohhhhh que be que hem va sentar.


Be, com veieu ha estat distret.

Bon sabor a mitges


Aquest triatló pretenia ser el que m'havia de treure, sinó totes, almenys alguna de les espines clavades.
La veritat, és que no va començar del tot malament: La part de natació vaig anar darrera d'en Julio fins la primera boya, però hi va haver colapse circulatori i em vaig quedar clavat, s'ha de nedar més rààààààààpiiiiiiiiiiiiid!!!!, és la única manera d'evitar-ho, vaig sortir de l'aigua amb la mateixa sensació de sempre (ja em comença a preocupar), no m'he cansat, que passa???, no soc capaç de cansar-me nedant a les carreres (solució: pensar que es entrenament, o sigui a muuuueeeeerrrrrrteeeee), la transicó em va sortir força be, ja que vaig atrapar a dos triatletes al box. Per davant ja estaven en Richard, Julio i Andres, al Miguel el vaig passar al box.
Al sortir del box en bici, vam fer un "grupet" que deu ni do (Victor Estepa, Lluis Aguilar, Eloi Moragues i Oriol Giménez), no se si això era bona sort o mala sort, jejeje, la veritat és que al principi vaig anar força be, però em vaig deixar enganyar i vaig entrar a fer relleus (no ho vaig poder evitar), això em va matar, perquè les meves cames no estan preparades per col·laborar tant, jejeje. A la zona del poligon em vaig creuar amb el grup d'en Julio i l'Andres i vaig pensar, HOSTIA QUE BE QUE VAIG, EM VA MOTIVAR, però vaig aguantar fins el km 14, però muscularment les cames van dir, NO PUC MÉÉÉÉS!!!!!!!, al Richard ni el vaig veure ni el vaig olorar, imagineu-vos com anava, va deixar tirats a tots els que el van intentar seguir (és un fora serie) i em vaig quedar d'un bon grup, la resta ho vaig fer pràcticament sol, m'estava cagant en tot, ja pensava que em tornaria a enfonsar i que em moriria corrent, vaig arribar al box i també vaig fer una bona transició.
Vaig sortir corrent amb molta mala llet i unes extranyes bones sensacions a les cames, ja que amb la bici estava PETAO, en canvi corrent vaig poder anar "fort" (al meu nivell), vaig anar de menys a més, vaig avançar unes 4 o 5 posicions respecte a l'arribada de bici, en Richard anava llençat, encara no he vist cap foto on es vegi tocant amb els peus a terra, o sigui que vola, en Julio també va fer una cursa a peu molt bona i l'Andrés no està fi corrents i vaig acabar passant-lo a falta de aprox 600m de l'arribada.
Al final els dos cracks van acabar tercera posició en Richard i en 9 posició en Julio, la resta en 26 posició l'Oriol, el 32 l'Andres, el Farid 77, el Miquel 97 i la Maria la 15 posiciones de dones.
Aquest equip va agafant formar, només que alguns anem afinant.
Personalment em vaig treure l'espina que m'havien clavat, les meves conclusions personals son que, la bici l'he de potenciar i que he de nedar amb més picardia, o no.
La propera a Lugo (lliga de clubs, a por Noia!!!!!!!!!!!!!)
SOM TOTS UNS CAMPIONS.