lunes, mayo 28, 2007

Cap de setmana de relax mental

La veritat, és que el relax mental ha existit, però el físic no.

Ha estat una setmana complerta en quant a entrenaments, a excepció de la sessió de natació del divendres, però és que tinc un "jefe" que s'encaparra en que no es pot fer res més que treballar, però no ho aconseguirà, jo seré més fort.

Realment tenia moltes ganes de fer la sessió de natació del divendres, ja que estaven tant en Richard com en Julio i per a mi son dos bones referències per entrenar.

No deixa de ser curiós com desprès d'un cap de setmana de competició (Cullera) i havent obtingut un resultat satisfactori, els entrenaments de la següent setmana et surten millor, tens més bones sensacions, però hauria de ser el contrari, ja que fisicament estàs més cansat, però sembla que la ment és capaç de sobreposar-se a aquests aspectes.

El cap de setmana ha estat complert, ja que he feet una sessió llarga de bicicleta i una no tan llarga, però amb transició inclosa i la veritat, les sensacions han estat bones, uyuyuy, quina por.

Però nois, sembla que les setmanes bones duren molt poquet perquè avui dilluns ja he visitat al senyor ROCA en 12 ocasions i em sembla que hauré de fer descans obligatori, oooooohhhhhh!!!!!, la veritat és que he anat a la ppiscina amb en Julio al migdia, però no he pogut ni entrar a l'aigua, però aquest atarda provarem de fer unes quantes sèries de carrera a veure qui guanya, si el virus o jo.



Fa molta rabia quan vols entrenar i el teu cos no et deixa.
Ja us explicaré qui ha guanyat.