miércoles, diciembre 12, 2007

JA TOCA

Desprès de dos mesos de no fer res i d'un mes i mig entrenant d'aquella manera, o sigui avui si demà no, JA TOCA posar-se les piles i començar a pendres les coses una mica en serio, per diverses raons:

1.- Ja torno a estar motivat.
2.- Tinc tot el que necessito.
3.- Els anys no perdonen.
4.- La inactivitat no perdona.
etc.....

i perque no dir-ho, no m'agrada veurem així, el que m'agrada és fer el que he estat fent sempre, esport.

Això si, tenint en compte les prioritats.

P.D.: Prepareu-vos que començo a entrenaaaaaaaar!!!!!!!!!!!.

Temps per a tot, "CAL PALLER"

Be nois i noies, aquest cap de setmana (estrany, ja que era de diumenge a dimarts, alguns som privilegiats, jejeje), la Raquel i jo hem anat a una casa rural que es diu CAL PALLER, ens havien parlat molt be d'ella, però no ens ho imaginavem així.

com heu pogut veure està situada dalt de tot d'un penyassegat, prop d'u poblet que es diu Padrinàs, està apartat de tot, però te de tot.

quan vam arribar el diumengue vam decidir fer una petita excursió de poc més d'una hora per uns GR ben marcats, es va fer una mica fosc, però vam poder aprofitar la foscor per observar la casa des de dalt d'una petita muntanyeta, feia un fred que T'HI CAGUES i que millor que un HIDROMASSATGE a l'aire lliure per entrar en calor.



UUUUUUYYYYYYY, quina rasca, tenime el cap a 0ºC, però el cos a 40ºC, uuuummmmm, que be, s'està de conya.

El dia següent, vam/vaig decidir d'anar al Pedraforca, potser em vaig passar un mic, però......., ara ja es tard per dir-ho, uuuuuppppppsssss, casi em carrego a la Raquel.

la veritat es que la pujada va estar molt be, tot controlat, les vistas a dalt del Pedrforca espectaculars (un 2497m no està gens malament, no), vam veure uns Isards, tot era una passada, inclòs el fort vent i el fred, fotia un fred impressionant, sort que anavem ben abrigats, però........., la baixada va tenir algun que altre descontrol, vam començar be, però ens vam despistar una mica i vam perdre el camí, però tot va ser qüestió de baixar per una tartera, que no era la que havíem d'agafar i finalment vam arribar a un camí que ens va portar fins al cotxe que tan desitjava trobar la Raquel.

quan vam arbar a la casa, vam fer una altre més que merescuda sessió d'hidromassatge i un bon sopar a base d'entrecot de vedella del pais, del nostre pais, i com nous.

Hi va haber moltes altres coses, erò aquestes ens les quedem la Raquel i jo, jejeje

Aquí podeu veure les vistes que veíem cada matí per esmorçar. AIXÒ ÉS IMPAGABLE.

P.D.: Recomano a tothom i tothoma que hi vagi, és impressionant, val la pena.

Pretemporada (Hidratació)

Be, tots sabeu lo important que es realitzar una bona pretemporada i així ho vam començar a fer el dijous passat.

Vam començar per la hidratació, part imprescindible per a qualsevol tipus d'esport que es vulgui fer, com veieu hidratació no en va faltar, jeje.